×

Baskerville - Thijs van der Klugt

Alba

Geboortedatum: 18-09-1984

Bezig met muziek sinds: 1994

Hoogtepunt muziekcarrière: LOWLANDS & SZIGET 2010

Ervaring met skate/snowboarden: Skaten en snowboarden zijn altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Vroeger een heel stuk fanatieker, maar nooit een enorme waaghals geweest. Maaaar mijn deckie staat nog altijd trouw klaar in de studio, helaas wel met een dikke laag stof erop haha. Skate avonturen ook ingeruild voor meer sneeuwtrips eens in de zoveel tijd. Blessures liggen toch snel op de loer en dat is met mijn werk toch wat lastig te combineren.

Baskerville en Revert 95:
Ik kom al bijna 18 jaar in de shop nu, en er gaat bijna geen week voorbij dat ik even langs ga om een bak koffie te drinken. Als jochie van 12/13 was het altijd vaste prik om voor mijn wekelijkse repetitie met mijn eerste bandje met een gitaar op mijn rug langs Revert te gaan, waar steevast werd gevraagd door de toenmalige crew "of ik dan niet iets van Beastie Boys of Black Sabbath kon spelen" voor ze. Maar ook later toen het met de muziek allemaal wat serieuzer werd, was revert er altijd om te supporten. Van de eerste echte merchandise van Baskerville, tot aan die shiny shirtjes voor op het podium. Die onvoorwaardelijke drang van Revert om alles wat lokaal en talentvol is te steunen heb ik altijd bewonderd.

Beste moment in 20 jaar Revert 95: Ahh teveel om op te noemen. 10 jaar revert in de lichtfabriek draaien in de Red Bull truck, 15 jaar revert in een uitverkocht Patronaat, alle legendarische summer sessions op de dreef! Een eigen deck met Baskerville! De trips naar Antwerpen of de sneeuw. En alle mooie avonden met de crew..

Andere interesses: Geen tijd voor g!

Favoriete eten: Home made pizza

Guilty pleasure (op muziekgebied): Guilty pleasures bestaan niet. Een goed liedje is nou eenmaal een goed liedje! OK!