×
26
sep
2015

All hands on deck

art meets skateboarding
Expositie 'All Hands on deck' is ontsproten aan het gemeenschappelijke brein van ontwerpers Thunder&Bold, Thomas&Jurgen en Olivier Vrancken, als ode aan het skateboarden. Met vereende krachten en een gemeenschappelijk doel werd vorm gegeven aan een betekenisvolle tentoonstelling.

Deze belicht de relatie tussen de skate subcultuur en de hedendaagse vormgeving. 30 Nederlandse kunstenaars werden uitgenodigd hun visie op dit verband vorm te geven op een blank skateboard. De custom decks zullen in skatepark Pier 15 onthuld worden, en per opbod online verkocht worden aan de hoogste bieder.

Als onderdeel van het Graphic Design Festival zullen de skateboards gedurende een maand te bezichtigen zijn in Pier 15. Aansluitend zullen er foto's getoond worden van Max Franssen. Kortom, een niet te missen gebeuren dat wordt geopend met een knallend feest.


Kunstenaars:
Hedof, Staynice, Saïd Kinos, Freshco, Merijn Hos, Roel van Eekelen, Zenkone, P. Winkel, Rutger Termohlen, D Aa Rio, Michel Bruys, Gino Bud Hoiting, Joren Joshua, Thomas & Jurgen, Olivier Vrancken, Thunder&Bold, ATTAK.Powergestaltung, Bruce Tsai, Toshy Dutch Artist, Mattyn Klaassen, Nick Who, DETLET, Studio Lennarts & de Bruijn, Lennard Kok, Michael Nol, Bijdevleet, Tomas Laar, Luuk Janssens, Levi Jacobs, Ralf Van De Kerkhof.

Opening:
26 september 20.00 uur
Pier15 Skatepark Breda
DJ's: TBA
Meer info op de Facebook event page

deel dit event