×
30
jun
2012

REVERT NEW DECKS NIGHT

Lichtfabriek
Op zaterdag 30 juni organiseert Revert New Decks Night in de Lichtfabriek in Haarlem. Op deze party lanceert Revert een serie nieuwe skateboards en T-Shirts van grafisch ontwerper Iwan ‘Subalpin’ van Melle. In het Energiehuis van de Lichtfabriek zijn live-performances van Coevorduh en Bat Country. Dj sets van Flamboyance DJ team en Subsequent.

New Decks Night wordt gehouden ter gelegenheid van een serie decks en T-shirts van grafisch ontwerper Iwan van Melle alias Subalpin. Subalpin maakt al jaren flyers voor Club Stalker en Patronaat en maakte ontwerpen voor onder andere Topbillin’en Baskerville. Voor Revert ontwierp hij drie shirts en drie skateboards met het thema Blood, Sweat and Tears.

Tijdens New Decks Night zal Coevorduh een keiharde live-performance geven. Coevorduh is het project van Bastiaan Bosma (Aux Raus) en Vjèze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig). Hun samenwerking smeulde al jaren, maar kreeg pas in mei bekendheid met de release van het album Wesley Against Society.

Bat Country is een jonge band die snel naam maakt in de Amsterdamse scene. Deze band nam onlangs hun eerste EP Casa Rosso Sessions op, geproduceerd door Gosse de Skater.
Verder zijn er DJ-sets van Flamboyance DJ Team en Subsequent (Spektrum XL).

De party begint om 22.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Kaarten a 5 euro zijn exclusief verkrijgbaar bij Revert en Revert Ladies. Wees er snel bij, kaarten zijn beperkt beschikbaar!

Details:

New Decks Night
Zaterdag 30 juni, 22.00-03.00 uur
Lichtfabriek Energiehuis, Minckelersweg 2 - 2031EM Haarlem
Kaarten 5 euro, verkrijgbaar bij Revert en Revert Ladies

Facebook event: https://www.facebook.com/events/162300740570487/

deel dit event