×
26
mrt
2009

Update Dio Hornman

Tja soms heb je van die gekke seizoenen. Ik ben dit jaar een seizoentje begonnen zonder vaste verblijfplek om zo maar eens te kijken wat er allemaal op je pad kan komen. Zo gezegd zo gedaan.

December begon nogal in de stress, geen trips geplanned en ik wilde niet meer werken. Dus ik heb mn baantje bij een bank opgezegd om zo maar eens iets te voelen van de krediet crisis en ben in de kerstvakantie met mn ouders en vriendinnetje naar Jordanie geweest. Supercool natuurlijk en een heel vet land maar het is nog steeds geen berg met sneeuw. Gelukkig belde revert team kompaantje David van Gessel op of ik geen zin had om samen met hem een tripje te doen. 3dagen voor vertrek een busje geregeld en op goed geluk naar Mayrhofen.
2weken knallen met David, Gerben, Tijssie 2000, en Witte was een succes. We hebben wat rails geshoot, goede feestjes gevierd. Door het park gecruised en natuurlijk veel plezier gemaakt op die snowboardjes.

Aan elk feest komt een eind en na 2 weekjes keren david en ik terug om elk onze eigen wegen te gaan.
Jedu kwam toen blij en bruin terug uit dubai om mij te vertellen dat hij ook wel zin had in een tripje, dus ik laat mijn auto;tje keuren, koop mooie winterbanden en vertrek met jedu terug naar de alpen. Weer komen we uit in Gasthof Zillertal en we rijden 2weken lang poeder park en shooten met Youri Jansen en Wouter de Lange.
Een van de hoogtepunten was de hoognacht, een nacht die elke 4e van februarie plaats vindt. Voor meer informatie hierover kan je Kezin Vuijlsteke mailen.

Youri Jansen vriend en teammaat wordt vanaf deze mayrhofense hoogweek mijn shred partner en samen bedwingen wij nog vele passen en bergen.
We zijn namelijk nog even met de Taste in Polen geweest, en een weekje later met de Snowboarder naar Turkije.
2weken van veel plezier, vele grote en kleine Pivo’tjes, leuke shots en luxe hotelkamers.
Tnx Youri!

Na turkije kwam Nassfeld,
Het tmf event totally snow wordt daar elk jaar in samenwerking met de vrienden van PRIVATE geoarganiseerd. Dit jaar bestond dat uit een coole railbattle en een bigair contest. Centjes verdienen voor goede tricks op de rail en joris ging met de jackpot weg bij de big air. Owleee. Voor de rest smaakte de pizza’s en de biertjes zeer goed in Nassfeld

Thats it for so far!

Groetjes van Dio Hornman

Tnx aan Revert, Analog, Rome SDS, en Airblaster

deel dit event