×

NK Skateboarden 2013

uitslag
NK Skateboarden 2013 uitslag
De elfde editie van het NK skateboarden werd afgelopen weekend gewonnen door de 17-jarige Daan van der Linden. Deze held won de wedstrijd met hoogstaande tricks als een switch bluntslide op de rail, millerflip en boneless to wallride. Na eerder dit jaar het NK miniramp gewonnen te hebben heeft hij dus ook deze landstitel op zijn naam weten te zetten.

De jury heeft het niet makkelijk gehad met het aanwijzen van de winnaar, want Douwe Macaré uit Vierakker kwam met een banger van een kickflip van drie meter hoogte naar de grond. Ondanks deze prestatie van Douwe bleek Daan dus net iets meer in huis te hebben.

Woody Hoogendijk Uit Rijswijk was de nummer drie op het podium. Hij had een arsenaal aan fliptricks klaar voor iedereen, waaronder een dubbelflip over de gap.

Ondanks de dikke party zaterdag was de finaledag een groot spektakel. Het publiek kwam vanuit heel Nederland en zat lekker op elkaar gepakt vanwege de grote belangstelling. De toeschouwers lieten zich goed horen bij het aanmoedigen van hun helden.

Uitslag NK skateboarden 2013:

1. Daan van der Linden
2. Douwe Macaré
3. Woody Hoogendijk
4. Sjoerd Vissers
5. Rob Maatman
6. Leon Wolters
7. Robbin de Wit
8. Tim Zom
9. Billy Hoogendijk
10. Bart Buikman
11. Teun Janssen
12. Pim Wouters
13. Roel Krabbendam
14. Rachid Addou
15. Jelle Maatman
16. Justin Wagener
17. Niek Zandstra
18. Pjotr Meerding
19. Sico Djermor
20. Hessel van de Veer
21. Donovan Janssen
22. Reinder Jochems
23. Nick Bax
24. Jimmy Damen
25. Tycho Henskes
26. Robian Fifield
27. Remco Stolze
28. Bert Roeterdink
29. Tjerk Oosting
30. Wessel Oelen

deel dit artikel