×

Herschel Supply

Fall 2013

.

De Fall 2013 collectie van Herschel Supply ligt nu voor je klaar in de shop. Deze herfst verlaat Herschel de vertrouwde stad en nemen ze je via een verlaten modderweggetje mee naar het bos voor een wandeltrip door de natuur. De rugzakken en tassen uit Herschels nieuwe collectie zijn ontworpen als de ideale reisgenoot voor ieder avontuur.
Herschel Supply geeft als geen ander een eigentijdse twist aan nostalgische tassen designs en bewijst dat deze herfst opnieuw. De Canadese tassenmakers komen met verrassende prints en details en prachtige kleurencombinaties in de tinten van het seizoen. Nieuw is bijvoorbeeld de unieke handgetekende Chevron print, die doet denken aan het geometrische patroon van gevlochten manden. Deze dynamische print komt in de warme kleur butterscotch en veelzijdig zwart terug op bekende Herschel tassen als de Heritage en de Settlement. Ook nieuw deze herfst is de Weather Pack serie. De tassen uit deze serie zijn voorzien van rubberen banden en details, wat de tassen een progressieve, technische uitstraling geeft.
De nieuwe Herschel collectie biedt dus een gebalanceerd geheel van nostalgische, bruisende en klassieke tassen die perfect samengaan met je herfstoutfit. Om een idee te krijgen hoe de lijn eruit ziet check je de lookbook video hierboven en bekijk je de Herschel collectie in onze webshop.

deel dit artikel