×

The Hundreds

zomercollectie '13
The Hundreds Team Caps floral zomer 2013 collectie
Of de zon nou schijnt of niet, de zomercollectie van The Hundreds brengt je gegarandeerd in zomerse sferen. Voor de summer 2013 collectie lieten de designers van The Hundreds zich inspireren door zon, zee, strand, mooie vrouwen en Hawaii- een stukje paradijs op aarde. Dit resulteerde in een zonovergoten collectie vol kleurrijke items.
The Hundreds caps zijn al jaren onverminderd populair en ook dit seizoen kunnen liefhebbers van snapbacks en fivepanels hun hart weer ophalen. Wilde prints op caps zijn volgens The Hundreds dé look van deze zomer, en wilder dan de fleurige Team Snapback wordt het niet. Deze snapback met bloemenprint is verkrijgbaar in zwart, sky blue en rood.
Bij de T-shirts kun je de Hawaii-invloeden ook moeilijk over het hoofd zien. De cleane Aloha print is gebaseerd op de nationale groet van Hawaii. ‘Aloha’ kan zowel ‘hallo’ als ‘tot ziens’ betekenen. Best verwarrend zou je denken, maar op het paradijselijke eiland maakt niemand zich er blijkbaar druk om. Ook het Brushmarker shirt brengt je een vette grafische print in de stijl van foute vintage vakantieshirts. Uit vorige collecties herkennen we de foto’s van mooie meisjes. Dit keer is het de beurt aan ene Lauren. Wie zij precies is weten we niet, maar het levert wel een mooie print op.
In de schoenencollectie zien we de bekende Johnson Low en Johnson Mid. Deze lichtgewicht The Hundreds schoenen zijn perfect om op te skaten maar misstaan ook niet op een dinertje met je ouders. Nieuwe kleuren en materialen maken ze helemaal klaar voor de zomer.
deel dit artikel