×

GoPro HD Hero 3

Black & Silver Edition
De HD Hero3: Black Edition is de meest geavanceerde GoPro camera ooit. Tijdens de ontwikkeling werden kosten nog moeite gespaard, wat resulteerde in een camera die 30% kleiner, 25% lichter en twee keer krachtiger is dan eerdere GoPro modellen. Uiteraard is ook deze camera draagbaar en te bevestigen aan je gear. Nieuw aan de HD Hero 3 zijn meerdere nieuwe frame rates en de mogelijkheid om 12 megapixel foto´s te maken met een snelheid van 30 foto´s per seconde. Ingebouwde Wi-Fi, compatibiliteit met de GoPro App en de bijgeleverde Wi-Fi Remote (een accessoire die je normaal los moet kopen) maken de veelzijdigste camera ter wereld nog veelzijdiger.
De HD Hero3: Black Edition filmt in bioscoopkwaliteit met een 2X betere resolutie en 2X hogere frame rate dan voorgaande modellen. Ook presteert hij 2X beter bij weinig licht. Mensen die houden van slow-motion zullen veel plezier hebben van 1080p-60, 720p-120, WVGA-240, 960p-100 en 1440p-48 videostanden, terwijl mensen die gaan voor cinemakwaliteit vooral de ultra-hoge 2.7KP-30 fps en 4KP-15 fps resoluties zullen waarderen.
Omdat geluidskwaliteit even belangrijk is als beeldkwaliteit, is het hele audiosysteem opnieuw ontworpen. De camera kan subtiele, natuurlijke geluiden zoals stemmen opnemen, maar ook de intense geluiden van action sports. De beroemde GoPro technologie om ruis van de wind te beperken is verbeterd, zodat je meer passie hoort dan wind, zelfs bij filmen op hoge snelheid.
De Hero3: Black Edition heeft ingebouwde Wi-Fi en wordt geleverd met afstandsbediening. De afstandsbediening is waterdicht, draagbaar en kan tot wel 50 GoPro’s tegelijk besturen. De ingebouwde Wi-Fi betekent dat de camera ook bestuurd kan worden met smartphones en tablets waarop de GoPro App is geïnstalleerd.

deel dit artikel