×

Just Regular Guys

Supported by Revert.nl
Just Regular Guys
Het gaat lekker met de Haarlemse boys van Just Regular Guys. Binnen een kleine twee maanden kwam er een hoop tof nieuws. Wij doen een update!

Nog deze maand komt de debuut EP, genaamd ‘Charge’ uit op het Duitse GND Records. De quotes van andere producers die GND op hun Facebook postte liegen er niet om, deze EP gaat voor reuring zorgen! Je kunt hier naar een preview van ‘Charge’ luisteren die op 17 Augustus uitkomt. Wil je meer? Check dan ook hier de ‘Introduction Mixtape’ die ze speciaal voor de release maakte, en hier de remix van de populaire track G.A.S die 3 Augustus uitkwam op GND Records.

De boys wisten zich ook te onderscheiden van een hoop andere producers en pakte zo in Juli al met een DJBroadcast contest een spot op het Servische ‘Exit’ festival. Daar draaide ze samen met o.a. Mike Mago, Baskerville, Bart B More en Riptide op de BMKLTSCH RCRDS stage.

Niet veel later werden ze ook geselecteerd voor MCN Unsigned, een project van Muziek Centrum Nederland waarin ze een remix gaan maken voor Nobody Beats The Drum. De remix komt uit op vinyl tijdens het Amsterdam Dance Event 2012 eind Oktober. Check hier het filmpje van de kick-off van het project.

Hou de aankomende STDNT in de gaten voor een tof diepte interview met Just Regular Guys en check op hun website de agenda voor gigs in de buurt.

deel dit artikel