×

Ontour kleding

collectie 2011 "On Strike"
Ontour kleding On Strike
De nieuwe collectie Ontour kleding is zojuist gearriveerd in de winkel en webshop, lees hier meer over deze nieuwe "Ontour On Strike" collectie. De damescollectie Ontour vind je bij Revert Ladies.

Geïnspireerd door activisten, protesten en ondergrondse verzet, zegt Ontour: 'NEE tegen hamburgers zonder augurken', 'NEE tegen wachtrijen bij de lokale slager' en 'JA tegen JA'! Dus verzamel je tomaten en wordt lid van de vakbond gilde. Klassieke silhouetten met een moderne draai, hoogwaardige materialen en een levendig kleurenpalet. Ontour heeft enkele innovatieve en functionele kleding voor verschillende soorten weersomstandigheden in deze tijd van het jaar. Gecreëerd om te vechten voor je rechten.

Geniet van onze nieuwe collectie.

Filosofie:

Ontour is een eigentijds label gedreven door creativiteit, dat opgericht is in 2005. De producten van Ontour weerspiegelen een verfijnde stijl met een herkenbare, eigen draai. Subtiele detaillering, materialen en het gebruik van kleur zijn Ontour's passie voor grafisch -en productontwerp. Elke seizoenscollectie is gebaseerd op een reis, geïnspireerd door het dagelijkse leven. De producten zijn modern en iconisch. Gemaakt voor nieuwsgierige mensen die kwaliteit op prijs stellen en open staan voor nieuwe dingen.

Geschiedenis van Ontour:

Remco van der Velden & Etienne Dekkers werden goede vrienden tijdens hun studie aan de "Design Academy Eindhoven". Na enkele jaren werkzaam te zijn als creatieve consultants, hebben ze hun passie met elkaar gedeeld. Zo ontstond Ontour, als een eigentijdse lifestyle merk. Een succesvol project met een aantal beperkte kledingstukken die in 2005 vastgelegd zijn als basis voor Ontour. Ontour heeft in 2010 voor het eerst een volledige collectie voor zowel mannen als vrouwen gelanceerd. En vandaag werkt Ontour met een getalenteerde team van mensen uit hun studio in Eindhoven. De producten zijn beschikbaar in totaal 12 landen over de hele wereld. Het merk zal ook elk seizoen evolueren en innoveren om je goede producten te leveren zonder onszelf serieus te nemen.

Mentaliteit:

Ontour producten worden in diverse landen over de hele wereld gemaakt. Tijdens het werken met een hecht team van leveranciers, blijven ze deze dagen innoveren en zich te concentreren op het volgende: Zorg voor kwaliteit, vakmanschap & materialen, zorg voor mensen die betrokken zijn bij de productontwikkeling en zorg voor het milieu.
(De meerderheid van Ontour producten zijn gemaakt van organisch katoen.)

deel dit artikel