×

Soep op Zondag presenteert Soepermarkt

in Cafe Storing
Lees hier een persbericht van onze grote vriend DJ Spliph

Beste vrienden, bekenden, familie, relatie’s,

Met trots kan ik presenteren : Soep op Zondag & www.soepopzondag.nl
Soep op Zondag = Creatief management, Marketing en Concepten.
Soep op Zondag richt zich op management & marketing voor artiesten, producten en projecten. Daarnaast bedenkt en voert Soep op Zondag nieuwe concepten uit. Op aanvraag en zelfstandig.

Vanaf vandaag is de website www.soepopzondag.nl online. Via de website blijf je op de hoogte van de projecten waar Soep op Zondag voor aan het werk is, het laatste nieuws over ontwikkelingen uit de media & cultuur en vindt je de agenda van de Soep artiesten. De website is een plek waar je tevens ook kan shoppen, met de lancering van Soep op Zondag wordt het eerste uit de lijn van 7 Soep op Zondag shirts gepresenteerd.
Op Zondag 30 janauri lanceren we Soep op Zondag tijdens het eerste concept uit eigen Soep op Zondag koker; Soepermarkt!

Je bent natuurlijk van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn, we hebben de eerste editie van Soepermarkt een toffe mix van live muziek, dj’s, expo...en Soep in petto.
Check de flyer voor de info, we starten rond de klok van 16.00 uur en ja....het is op een Zondag.
Tijdens Soepermarkt presenteren we het eerste Soep op Zondag t-shirt lijn en zijn de originele Soep op Zondag shirt en tassen ook te koop (We moeten het toch ergens van doen)
We hopen dat je erbij bent, vrienden en bekenden meeneemt en de eerste Soepermarkt en de lancering van Soep op Zondag een succes maakt!

We hopen je te zien op de 30e, kan je echt niet, check dan in ieder geval de website via www.soepopzondag.nl en spread the word!
Groet,
Jochem & Robert

Follow soep op twitter: www.twitter.com/soepopzondag
deel dit artikel