×

Dakine Rugzakken

nieuwe collectie Dakine Rugzakken in de shop!
Dakine rugzakken de wonder packDakine rugzakken de explorer packDakine rugzakken de factor packDakine rugzakken de garden packDakine rugzakken pro modelsDakine rugzakken de heli pro dlx snowboard tassen
 
Shop dakineDe nieuwe collectie Dakine Rugzakken ligt voor je klaar bij Revert! Ook de dames rugzakken en tassen zijn te koop bij ons. Een uitgebreider assortiment vind je bij Revert Ladies. Hieronder een aantal rugzakken beschreven:

Wonder Pack:

De eerste foto laat je de nieuwe kleuren van de Wonder Packs zien. Deze rugzak van Dakine is al jaren de populairste rugzak bij ons in de shop. Elk seizoen komt deze tas binnen in nieuwe kleuren en vliegen ze altijd de deur uit.
De rugzak heeft zogenaamde 'board carry straps', hier kan je een skateboard aan vast maken. Boven op de rugzak zit een vakje voor je zonnebril. Aan de zijkant zitten vakken van gaas waar je bijvoorbeeld een fles drinken in kan klemmen. De rugzak is 15 liter.

Explorer Pack:

Op de tweede foto zie je de Explorer Pack. De Explorer pack is een maatje groter dan de Wonder Pack. Deze rugzak heeft een volume van 26 liter en is uitgebreider met meerdere vakken.  Aan deze tas kun je ook een skateboard vast maken.

Factor Pack:

Op de derde foto vind je de 4 nieuwe kleuren van de Factor Pack. Dit is eigenlijk een tussenmaatje van de Explorer en de Wonder. Deze tas heeft in inhoud van 20 liter.

Garden Pack:

De Garden Pack op foto 4 is eigenlijk een dames model. Deze rugtas is ongeveer even groot dan de Factor Pack. Je kan in deze rugzak gemakkelijk een laptop meebrengen. Handig voor dagelijks gebruik. Check meer dames rugzakken op Revert Ladies.nl.

Heli Pro DLX en meer:

De laatste 2 foto's laten je een gedeelte van de nieuwe pro-modellen zien. Dakine maakt altijd in samenwerking met professioneel skateboarders, surfers en snowboarders een collectie. Deze rugzakken zijn uiteraard alleen verkrijgbaar bij de echte snowboard/skateboard winkels.

Ga nu snel de nieuwe collectie Dakine bekijken!
deel dit artikel