×

Levering

Feestdagen

Vanwege de extra verwachte drukte dankzij Covid-19, raden wij je aan om niet te laat je sinterklaas en kerst inkopen te doen. Zowel online als in de winkel kan het drukker zijn dan normaal. En zullen de pakket vervoerders overuren draaien om alle orders te kunnen verwerken. Spreid je inkopen dan ook en shop ze nu alvast. Wij pakken al je feestdagen aankopen gratis voor je in.


Op een werkdag voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis. Dit geldt alleen voor orders binnen Nederland. Als uw bestelling toch onverhoopt vertraging oploopt, dan nemen we onmiddellijk contact met u op. In zeldzame gevallen kan het zijn dat POST NL een pakket niet binnen 24 uur aflevert. U kunt uw bestelling altijd volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Orders uit het buitenland worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. De levertijd kan afhankelijk van het land en de bestelling variëren van 1-14 dagen.Vanaf nu bieden we ook Hurby aan. De lokale electrische bezorgbus die in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Overveen op dezelfde dag van je bestelling bezorgt. Plaats je order voor 16:00 en je order wordt dezelfde dag nog in de avond bij je thuis bezorgt. Wel zo makkelijk, snel en lokaal. Zeker in deze tijden, maar eigenlijk ten alle tijden wel heel erg relaxt.
Vermeld bij je comments dat je je order via Hurby wilt versturen.