×

Levering

Op een werkdag voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis. Dit geldt alleen voor orders binnen Nederland. Als uw bestelling toch onverhoopt vertraging oploopt, dan nemen we onmiddellijk contact met u op. In zeldzame gevallen kan het zijn dat POST NL een pakket niet binnen 24 uur aflevert. U kunt uw bestelling altijd volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Orders uit het buitenland worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. De levertijd kan afhankelijk van het land en de bestelling variëren van 1-14 dagen.

Feestdagen

Let op: rond feestdagen gelden gewijzigde levertijden!
Ivm Koningsdag: bestellingen op Don 26/4 voor 17:00 besteld worden zaterdag 28/4 aan huis geleverd.
Orders besteld na 17:00 op 26/4 worden maandag verstuurd en zijn dinsdag binnen.

Kosten

Voor alle orders in NL hanteren wij een bedrag van € 4.95 maar dit komt te vervallen wanneer u voor meer dan € 75,- besteld. In sommige periodes hebben we helemaal geen verzendkosten of een verlaagde drempel.
Check hier de kosten van verzending naar andere landen.

Verzending

Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag dagelijks door ons verwerkt en opgehaald door POST NL. Binnenlandse orders die op werkdagen voor 17.00 uur worden geplaatst en betaald, worden dezelfde dag verstuurd en de volgende dag afgeleverd. Orders die in het weekeinde worden geplaatst worden op maandag verwerkt en op dinsdag afgeleverd. Indien uw order om wat voor reden dan ook vertraging oploopt, dan nemen we meteen contact met u op. POST NL bezorgt van maandag tot en met zaterdag en doet er alles aan om de verzending binnen 24 uur waar dan ook in Nederland te leveren. In zeldzame gevallen komt het voor dat uw order later wordt afgeleverd. Dit kan komen door feestdagen en andere situaties die buiten onze macht vallen.

Zodra uw order door ons verstuurd is ontvangt u van POST NL een Track & Trace code en kunt u uw bestelling volgen. Aan de hand van de POST NL Track & Trace code kunt u zien waar uw bestelling is. Klik op de link voor meer info over Post NL Track & Trace.

Buitenlandse orders die op werkdagen voor 17.00 uur binnenkomen, worden net als binnenlandse orders nog dezelfde dag verzonden. Ook hiervoor geldt: mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan nemen we meteen contact met u op. De levertijd naar het buitenland varieert per land en ligt tussen de 1 en 14 dagen. De levertijd voor België is meestal 1-3 dagen. Ook buitenlandse klanten kunnen hun pakket volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Thuisbezorging

Zoals het woord al zegt, biedt Post NL uw order alleen bij u aan de deur aan en vraagt u hier voor te tekenen. We versturen alle orders aangetekend, zodat we 100% zeker weten dat de order bij de juiste mensen aan komt.

Ophalen bij Revert 95 in de winkel

Standaard hebben we de levering ingesteld op thuisbezorging, maar u kunt er ook voor kiezen om uw order zelf op te komen halen. Dit scheelt verzendkosten en natuurlijk is het ook gezellig om even langs te komen in de fysieke winkel van Revert 95. Het werkt precies hetzelfde, u hoeft alleen maar aan te klikken dat u de order zelf ophaalt. Easy as 1,2,3. U ontvangt van ons een bericht via de email zodra het pakket naar de winkel verzonden is en kan het pakket dan de volgende dag ophalen bij Revert 95. Dit kan tijdens de normale openingstijden van Revert 95. Bent u verhinderd en komt u later, laat het ons dan even weten, dan leggen we uw order opzij. LET OP: Dit doen we maximaal 30 dagen, daarna vervalt uw recht op deze aankoop en retour van uw geld.

Kies ophaal locatie met Pakje gemak van Post NL

Wilt u zelf de ophaallocatie bij u in de buurt uitkiezen, maak dan gebruik van deze gratis service die wij bieden in samenwerking met Post NL. Voor meer info hierover klikt u op deze link van Post NL.

Verzend als cadeau


Wilt u iemand verrassen met een mooi product uit onze webstore, dan kunt u 'Verzend als cadeau' aanvinken in het check out proces. Laat u het cadeau direct bezorgen bij de gelukkige, zorgt u er dan wel voor dat het juiste adres van de persoon in kwestie goed is ingevuld, zodat hij of zij het ook daadwerkelijk zal ontvangen. Wij pakken het product netjes in, zorgen dat er geen prijzen zichtbaar zijn en doen er wat stickers bij, en u hebt weer iemand blij gemaakt.

Comments

Heeft u nog bepaalde wensen of opmerkingen, plaats die dan bij comments in het check out proces. Hier kunt u o.a. aangeven of uw skateboard voorzien moet worden van griptape, uw snowboard in elkaar gezet moet worden, etc. Ook als u een ander bezorgadres hebt, bijvoorbeeld op uw werk, dan kunt u dit hier aangeven. Wij kunnen op dit moment geen ander afleveradres toestaan, zoals die van uw buren, aangezien Post NL de order alleen direct aan de klant aflevert.