×

Levering

Vanaf nu bieden we ook Hurby aan. De lokale electrische bezorgbus die in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Overveen op dezelfde dag van je bestelling bezorgt. Plaats je order voor 16:00 en je order wordt dezelfde dag nog in de avond bij je thuis bezorgt. Wel zo makkelijk, snel en lokaal. Zeker in deze tijden, maar eigenlijk ten alle tijden wel heel erg relaxt.
Vermeld bij je comments dat je je order via Hurby wilt versturen.

Op een werkdag voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis. Dit geldt alleen voor orders binnen Nederland. Als uw bestelling toch onverhoopt vertraging oploopt, dan nemen we onmiddellijk contact met u op. In zeldzame gevallen kan het zijn dat POST NL een pakket niet binnen 24 uur aflevert. U kunt uw bestelling altijd volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Orders uit het buitenland worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. De levertijd kan afhankelijk van het land en de bestelling variëren van 1-14 dagen.

Feestdagen

Let op: rond feestdagen kunnen gewijzigde levertijden gelden!

KERSTMIS:
Wil jij je cadeautjes zeker op tijd onder de boom, bestel dan voor 17u op vrijdag 21 dec, dan zijn ze zeker op maandag 24 dec in huis. Wij pakken ze gratis voor je in, fijne dagen alvast!