×

Algemene informatie

Betaling

Ideal, creditcard, Paypal, Sofort Überweisung, Giropay, CBC Online, KBC Online, ING Homepay, Mister Cash

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u bij ons kiezen uit verschillende snelle en betrouwbare betaalwijzen. In Nederland kunt u direct betalen met Ideal, creditcard of Paypal.

Buitenlandse klanten kunnen kiezen uit de volgende betaalmethodes: Paypal, Sofort Überweisung, Giropay, CBC Online, KBC Online, ING Homepay, Mister Cash, Klarna en creditcard.

Wij accepteren de volgende creditcards: Maestro, Mastercard, Visa, American Express en JCB.

Als u de laatste stap hebt doorlopen en een bevestiging in beeld krijgt van uw bank, creditcard of Paypal, ontvangt u kort hierna een bevestigingsmail met daarin een overzicht van uw order. Daarin staan al uw gegevens, de betalingsmethode en bestelde producten. Deze zullen wij direct zo zorgvuldig mogelijk verwerken.


Levering

Op een werkdag voor 17:00 besteld, is de volgende dag in huis. Dit geldt alleen voor orders binnen Nederland. Vaak zullen orders naar België ook de volgende dag geleverd zijn. Als uw bestelling toch onverhoopt vertraging oploopt, dan nemen we onmiddellijk contact met u op. In zeldzame gevallen kan het zijn dat POST NL een pakket niet binnen 24 uur aflevert. U kunt uw bestelling altijd volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Orders uit het buitenland worden op werkdagen nog dezelfde dag verzonden. De levertijd kan afhankelijk van het land en de bestelling variëren van 1-14 dagen.

Let op: rond feestdagen gelden gewijzigde levertijden!

Kosten

Voor alle orders in NL, BE en DE hanteren wij een bedrag van € 4,95 maar dit komt te vervallen wanneer u voor meer dan € 75,- besteld. In sommige periodes hebben we helemaal geen verzendkosten of een verlaagde drempel.

Check hier de kosten van verzending in andere landen.

Verzending

Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag dagelijks door ons verwerkt en opgehaald door POST NL. Binnenlandse orders die op werkdagen voor 17.00 uur worden geplaatst en betaald, worden dezelfde dag verstuurd en de volgende dag afgeleverd. Orders die in het weekeinde worden geplaatst worden op maandag verwerkt en op dinsdag afgeleverd. Indien uw order om wat voor reden dan ook vertraging oploopt, dan nemen we meteen contact met u op. POST NL bezorgt van maandag tot en met zaterdag en doet er alles aan om de verzending binnen 24 uur waar dan ook in Nederland te leveren. In zeldzame gevallen komt het voor dat uw order later wordt afgeleverd. Dit kan komen door feestdagen en andere situaties die buiten onze macht vallen.

Zodra uw order door ons verstuurd is ontvangt u van POST NL een Track en Trace code en kunt u de bestelling volgen. Aan de hand van uw POST NL Track & Trace code kunt u zien waar uw bestelling is. Klik op de link voor meer info over Post NL Track & Trace.

Buitenlandse orders die op werkdagen voor 17.00 uur binnenkomen, worden net als binnenlandse orders nog dezelfde dag verzonden. Ook hiervoor geldt: mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, dan nemen we meteen contact met u op. De levertijd naar het buitenland varieert per land en ligt tussen de 1 en 14 dagen. De levertijd voor België is meestal 1-3 dagen. Ook buitenlandse klanten kunnen hun pakket volgen met een Track & Trace code van POST NL.

Thuisbezorging

Zoals het woord al zegt, Post NL biedt uw order alleen bij u aan de deur aan en vraagt u hier voor te tekenen. We versturen alle orders aangetekend, zodat we 100% zeker weten dat de order bij de juiste mensen aan komt.

Ophalen bij Revert 95 in de winkel

Standaard hebben we de levering ingesteld op thuisbezorging, maar u kunt er ook voor kiezen om uw order zelf op te komen halen. Dit scheelt verzendkosten en natuurlijk is het ook gezellig om even langs te komen in de fysieke winkel van Revert 95. Het werkt precies hetzelfde, u hoeft alleen maar aan te klikken dat u de order zelf ophaalt. Easy as 1,2,3. U ontvangt van ons een bericht via de email zodra het pakket naar de winkel verzonden is en kan het pakket dan de volgende dag ophalen bij Revert 95. Dit kan tijdens de normale openingstijden van Revert 95, controleer deze hier. Bent u verhinderd en komt u later, laat het ons dan even weten, dan leggen we uw order opzij. LET OP: Dit doen we maximaal 30 dagen, daarna vervalt uw recht op deze aankoop en retour van uw geld.

Kies ophaal locatie met Pakje gemak van Post NL

Wilt u zelf de ophaallocatie bij u in de buurt uitkiezen, maak dan gebruik van deze gratis service die wij bieden in samenwerking met Post NL. Voor meer info hierover klikt u op deze link van Post NL.

Verzend als cadeau

Wilt u iemand verrassen met een mooi product uit onze webstore, dan kunt u 'Verzend als cadeau' aanvinken in het check out proces. Laat u het cadeau direct bezorgen bij de gelukkige, zorgt u er dan wel voor dat het juiste adres van de persoon in kwestie goed is ingevuld, zodat hij of zij het ook daadwerkelijk zal ontvangen. Wij pakken het product netjes in, zorgen dat er geen prijzen zichtbaar zijn en doen er wat stickers bij, en u hebt weer iemand blij gemaakt.

Comments

Heeft u nog bepaalde wensen of opmerkingen, plaats die dan bij comments in het check out proces. Hier kunt u o.a. aangeven of uw skateboard voorzien moet worden van griptape, uw snowboard in elkaar gezet moet worden, etc. Ook als u een ander bezorgadres hebt, bijvoorbeeld op uw werk, dan kunt u dit hier aangeven. Wij kunnen op dit moment geen ander afleveradres toestaan, zoals die van uw buren, aangezien Post NL de order alleen direct aan de klant aflevert.

Retourprocedure

Herroepingsrecht

Bij aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen te herroepen. Deze bedenktermijn gaat bij de verkoop van goederen in op de dag na ontvangst van het product door u of een vooraf door u aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger. Het herroepingsrecht kan worden uitgeoefend door het online retourformulier te downloaden en in te vullen of zelf een verklaring (per e-mail of schriftelijk) op te stellen en de producten terug te sturen. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het dat de herroepingsverklaring of de producten tijdig zijn verstuurd.

De verklaring en de retourzending kunt u sturen naar:

Revert 95 webshop
T.A.V. Customer Service
Kleine Houtstraat 30
2011 DM  Haarlem
Nederland

customerservice@revert95.com

Van het herroepingsrecht zijn uitgesloten producten die:

- tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de koper (bijvoorbeeld gegripte skateboards)
- duidelijk persoonlijk van aard zijn
- door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
- snel kunnen bederven of verouderen

Verder geldt geen herroepingsrecht voor audio - en video-opnamen (CD's en DVD's) waarvan de koper de verzegeling heeft verbroken, en tijdschriften.
Wij verzoeken u geen producten terug te sturen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of producten waarvan de originele verpakking is beschadigd. In verband met hygiëne verzoeken we u geen bikini’s en ondergoed zonder bescherming terug te sturen, alsmede producten die stinken naar bijvoorbeeld rook, frituurvet of huisdieren.

Als u gebruikmaakt van het herroepingsrecht draagt u zelf de rechtstreekse kosten voor het terugzenden van de producten. Stuurt u de producten alstublieft terug in de originele verzendverpakking of een soortgelijke, stevige verpakking, en dus niet in een dichtgeplakte productverpakking! Om verzendkosten te besparen kunt u uw bestelling ook terugbrengen naar onze winkel aan de Kleine Houtstraat 30 in Haarlem (Nederland).

Geld retour

Wilt u uw aankoopbedrag terug ontvangen? Geef dan uw rekeningnummer aan ons door. Bij een beroep op het herroepingsrecht worden alle relevante overgemaakte bedragen (aankoopbedrag en eventuele bezorgkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsverklaring of terugzending door ons terugbetaald via de door u gebruikte betaalwijze.

Product ruilen

Wilt u uw product ruilen voor een ander product? Stuurt u dan alvast een mail naar customerservice@revert95.com met de mededeling dat uw bestelling retour komt en welk product u ervoor in de plaats wilt. Vermeld hierbij alstublieft uw ordernummer. In afwachting van het retourpakket leggen wij het vervangende product alvast voor u klaar. U draagt zelf de rechtstreekse kosten voor het terugzenden van de producten. Pas als wij uw retour hebben ontvangen, sturen wij het vervangende product naar u op.

Verkeerde artikel ontvangen

Heeft u per ongeluk niet het artikel ontvangen dat u hebt besteld? Neem dan contact op met onze Customer Service via customerservice@revert95.com, dan doen we ons best dit zo snel mogelijk met u op te lossen. Als u iets anders hebt ontvangen dan besteld of als het een fabrieksfout betreft, dan vallen de extra verzendkosten onder onze service en zullen we deze vergoeden. Geef uw rekeningnummer (liefst via het retourformulier) aan ons door, dan maken wij het bedrag voor het terugsturen van uw bestelling binnen twee weken in orde. De kosten voor het verzenden van het juiste item zijn dan uiteraard ook voor onze rekening.

Garantie

Wij zijn altijd op zoek naar frisse, nieuwe merken en doen er alles aan om deze ook uit te zoeken op hoge kwaliteit. Toch kan het weleens voor komen dat een product een productiefoutje heeft of ondanks onze zorgvuldige controle niet aan de kwaliteitseis voldoet. Is het product dat u ontvangen hebt kwalitatief toch niet wat u van ons gewend bent, kapot of onvolledig? Neem dan contact met ons op via customerservice@revert95.com of via telefoonnummer +31 (0)23 5327763, dan doen we ons best zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Alvast een foto van het probleem meesturen via e-mail helpt ons het probleem beter te beoordelen. Zodra het product retour gekomen is, zullen wij het beoordelen en verder stappen ondernemen. De meeste merken die wij verkopen hebben goede garantievoorwaarden. Wij zullen u dan ook verder informeren. De garantiebepalingen zijn hetzelfde als die u gewend bent van ons in de winkel.

Customer Service

Mocht er iets aan de hand zijn met uw order dan kunt u te allen tijde een mail sturen naar customerservice@revert95.com. Ook kunt u tijdens werkdagen bellen met de customer service van 10:00 uur tot 18:00 Zaterdag van 10:00 - 18:00 Zondag van 12:00 - 17:00 uur op telefoonnummer: +31 (0)23 5327763. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt natuurlijk ook altijd terecht in de fysieke winkel. Neemt u alstublieft uw product en orderbevestiging mee, dan kunnen we meteen actie ondernemen.

De gouden regel die wij in zowel de winkel als in de webshop hanteren luidt:
De klant is koning en we proberen dan ook een zo goed mogelijke service te leveren.


Webstore voorraad


100% fysieke voorraad, beschikbaarheid

Wij leveren alle artikelen uit onze webstore direct uit eigen voorraad (meer dan 20.000 artikelen op voorraad). Hierdoor kunnen we uw bestelling meteen verzenden.


Privacyverklaring

Vertrouwen

Revert 95 bestaat al sinds 1995 en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw privacy. Revert 95 zal al uw gegevens beheren alsof het onze eigen gegevens zijn. E-mail en andere gegevens worden niet aan andere partijen overhandigd, verkocht, verhuurd etc. Wat van u is blijft binnen ons bedrijf. We willen u wel graag op de hoogte houden van onze activiteiten en zouden het op prijs stellen als u zich aanmeldt voor onze mailing. Als u zich inschrijft voor de mailing gebruiken we uw gegevens alleen om u met onze nieuwsbrief te informeren over nieuwe producten, acties, events en veel meer. Natuurlijk is het mogelijk om u op elk moment weer af te melden voor de mailing.

Na elke bestelling krijgt u een eigen klantcode waarmee u elke keer dat u terugkomt makkelijk en veilig online aankopen kunt doen. Als u inzage wilt in de gegevens die wij van u hebben, of als u deze gegevens wilt aanpassen, afschermen of verwijderen, kunt u een mail sturen naar customerservice@revert95.com. We zullen u binnen vier weken laten weten welke gegevens van u bij ons bekend zijn en eventueel of we uw gegevens hebben aangepast, afgeschermd of verwijderd.

Copyright

Alle content die op deze website is/wordt vertoond, waaronder tekst, afbeeldingen, video’s en software, is eigendom van Revert BV of onze contentleveranciers. Op deze content zijn internationale copyrightwetten van toepassing. De verzameling van alle content op de website is exclusief eigendom van Revert 95 en wordt beschermd door auteursrecht. Niets op deze website mag zonder uitdrukkelijke toestemming van Revert 95 worden gekopieerd, verspreid of gereproduceerd.