×

Indoor skatepark Haarlem

Teken nu de petitie
In de afgelopen jaren zijn er door Revert 95 en anderen uit de skatescene vele pogingen gedaan om een echt indoor skatepark te realiseren in Haarlem. Alle pogingen liepen uiteindelijk stuk op de bureaucratie binnen de Gemeente Haarlem. Maar het lijkt er nu toch op dat er serieus gekeken gaat worden naar de haalbaarheid van een indoor skatepark in Haarlem. En dit hebben we te danken aan de 15 jarige Haarlemse skater Thomas Adamis en zijn vrienden. Na de zoveelste bijna-bekeuring en waarschuwingen waren zij het zo zat dat ze de verantwoordelijke wethouder Merijn Snoek een brief hebben geschreven.


De wethouder heeft het idee van een indoor skatepark niet op voorhand afgewezen en gaat serieus kijken naar de haalbaarheid van een overdekt skatepark. Want nu is het zo dat er alleen met goed weer geskate kan worden en in Nederland is het nou niet altijd mooi weer en zonneschijn. 
Revert 95 steunt het initiatief van een indoor skatepark volle bak. Wil jij ook dat er in Haarlem een indoor park komt, teken dan nu de petitie: http://www.skateparkhaarlem.nl/


Deel deze actie en vraag ook je ouders, vrienden, familie, en bekenden om te stemmen.
Let's do this!

deel dit artikel